USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Новий дах у ковельській райлікарні обійдеться в понад 4 мільйони

10 Жовтня 2021 14:15
У Ковелі планують капітально відремонтувати покрівлю будівлі старого корпусу центральної районної лікарні Ковельського міськрайонного територіального медичного об єднання.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило Ковельське МТМО. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 17 жовтня, аукціон заплановано на 19 жовтня.

На ремонт покрівлі заплановано витратити 4 мільйони 295 тисяч 217 гривень.

В ціну тендерної пропозиції включена вартість всіх будівельних матеріалів, конструкцій, виробів та обладнання, які необхідні для виконання робіт.

Роботи включатимуть розбирання старої покрівлі, вивезення сміття, улаштування крокв, нанесення вогнезахисного матеріалу, улаштування покрiвель iз металопрофілю, утеплення покрівлі, улаштування нових водостічних труб, жолобів та карнизів.

Учасник повинен виконати роботи, якість яких відповідає умовам чинного законодавства, нормативно-правовим актам з питань дотримання вимог санітарних норм та охорони навколишнього природного середовища (захисту довкілля).

Ремонт хочуть закінчити до 31 грудня 2021 року.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus