USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий Генконсул Польщі в Луцьку перевірить достовірність документів на карту поляка

29 Липня 2020 18:30
Новий Генконсул Республіки Польщі в Луцьку Славомір Мішяк вважає роботу із картками поляка пріоритетною.

Про це йдеться на сайті польського Сейму, повідомляє Конкурент.

Із його слів, статистика свідчить, що дедалі більше людей намагаються знайти документи, що підтверджують польське походження та отримати карту поляка. Цей документ після останніх змін у 2017 році дозволяє отримати посвідку на постійне проживання в Польщі, а потім стати громадянином країни.

«Вважаю пріоритетним оптимізацію роботи офісу в цій галузі, тобто з точки зору випуску нових карток та розширення старих, враховуючи організацію виїзних консульських служб. Я також вважаю дуже важливим, щоб відомство перевірило справжність документів, які засвідчують польське походження, що є основою для видачі карти поляка», – наголосив він.

Нагадаємо, Генеральний консул Республіки Польщі у Луцьку Вєслав Мазур, який обіймав цю посаду з 2017 року, пішов у відставку. Замість нього консульство очолить Славомір Мішяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus