USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий прем'єр і уряд: Ігор Палиця – в ефірі ток-шоу «Право на владу». Відео

5 Березня 2020 22:31
Нардеп від Луцька Ігор Палиця, разом із прем’єр-міністром Дмитром Шмигалем, міністрами та іншими нардепами – у ток-шоу «Право на владу». У прямому ефірі гості студії обговорили останні кадрові зміни в уряді та призначення нового глави.

«Прем’єра прем’єра. Нові обличчя змінюють старші та досвідченіші. Як потрапив на посаду глави уряду ще донедавна мало кому відомий Денис Шмигаль? Хто вони – нові міністри зі старим політичним багажем? Чи зможуть бути ефективнішими за попередніх? За що візьмуться передусім?», – такою була тема ефіру.

До студії були запрошені: Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець, голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, голова фракції партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, народний депутат від фракції партії «Голос» Юлія Клименко, співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа – за життя» Юрій Бойко, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, народний депутат, група «За майбутнє» Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отакої Показати IP 6 Березня 2020 09:25
Подача води в Крим на військові бази окупанта і загарбника-це не дно,це злочин проти України.Хоча в нас річки і озера майже без води.
З цими до Отакої Показати IP 6 Березня 2020 19:41
З цими "новими ліцамі" Україна летить в прірву. А шоу 95 квартал продовжується.
123 до З цими Показати IP 7 Березня 2020 08:55
А з старими все було супер ахахаха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus