USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Кабміні анонсували жорсткий контроль за дотриманням локдауну

7 Грудня 2020 21:28
Січневий карантин в Україні не буде таким жорстким, як весняний, але будуть посилені вимоги дотримання обмежень.

Про це заявив представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Василь Мокан в ефірі Україна 24 у понеділок, передає Кореспондент.

Кабмін обговорить обмеження з радами церков і органами місцевого самоврядування, щоб уникнути саботажу і правоохоронці могли контролювати дотримання карантинних обмежень.

«Буде одна відмінність від попередніх карантинів. Мова не йде про дуже жорсткі обмеження (зупинка транспорту, авіасполучення), але буде вимога їхнього жорсткого дотримання», – сказав Мокан.

За його словами, Кабмін поки не знає, що буде закрито в рамках жорсткого карантину.

«Ми ще не знаємо, що будемо закривати, а що ні. До середи опрацьовуються всі пропозиції, які надають профільні міністерства. Сьогодні була урядова нарада. МОЗ розробляє деякі зауваження від інших міністерств», – додав Мокан.

До середи проект документа про карантинні обмеження мав бути готовий, резюмував чиновник.

Нагадаємо, раніше в Кабміні пояснили введення локдауну в січні тим, що економіка легше перенесе жорсткі карантинні обмеження в період свят.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Раб Показати IP 7 Грудня 2020 21:51
Депутати подають звіти, хто де відпочиватиме. Усе, що їм не знадобиться, буде зачинено.
Не раб Показати IP 8 Грудня 2020 07:20
А що, відома кількісь хворих в січні, щоб запровадити локдаун? Влада розраховує, що безпідставний локдаун українці мовчки проковтнуть?
Лучанин до Не раб Показати IP 8 Грудня 2020 09:27
Лохторат з секти "какая разніца" проковтне, навіть запивати не прийдеться
Кот Показати IP 8 Грудня 2020 09:38
В декабре карантин в Украине по сравнению с Европой - это настоящий курорт и лафа. Все равно все недовольны и будут искать зраду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus