USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Ножем – у серце: судять чоловіка, який влаштував різанину в центрі Луцька

10 Січня 2024 16:37
Двоє чоловіків після спільного чаркування почали сперечатися. Згодом один із них вдарив другого ножем у груди. Сталося це на вулиці Братковського в Луцьку в липні минулого року. На щастя, потерпілий не загинув. Кривдника тепер судять за завершений замах на умисне вбивство.

Після інциденту зловмисник викинув ніж, покинув місце злочину, зателефонував товаришу та попросив його викликати швидку, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Він вказав: «Як по маслу». Я так розумію, що він говорив про те, що ніж увійшов як по маслу», – зазначив прокурор Денис Шубін.

Потерпілого врятували. Підозрюваного затримали й нині судять за підозрою в завершеному замаху на умисне вбивство. Зі слів прокурора, чимало обставин вказують на те, що обвинувачений мав умисел вбити чоловіка.

«Він умисно наніс потерпілому Приймачуку один удар ножем у серце. Злочин не завершено з тих причин, що не залежали від його волі», – наголосив прокурор Денис Шубін.

Захисник обвинуваченого заперечив: мовляв, чоловік використав ножа з метою самозахисту, до того ж, через знайомого викликав потерпілому швидку.

Читати ще: На Волині судили солдата, який біля розважального закладу забив до смерті військового

«Бажаю показати місце, де я залишив ножа». Він тут стверджує, що використав його для самооборони. Також зазначається, що він зателефонував своєму товаришу, викликав швидку допомогу», – сказав адвокат Станіслав Тарашевський.

Обвинувачений зазначив, що його побили, однак не всі тілесні ушкодження було зафіксовано належним чином.

«У мене були болі в ребрах місяць часу. Я це обстеження дочекався після півтора місяця після моїх заяв», – сказав обвинувачений Андрій Бурчак.
Сторона захисту наполягала на приєднанні заяв, яких немає у справі, а ще вказувала на інші моменти.

Читати ще: На Волині водій Ford, якого позбавили прав, влетів у маршрутку з пасажирами. Як суд його покарав

«Події відбувалися на вулиці Братковського, там розташовані камери. Чомусь слідчими записи з цих відеокамер не витребовувалися», – звернув увагу адвокат Станіслав Тарашевський.

На засіданні був присутній потерпілий. Він зазначив, що підтримує прокурора.

Поки що в дослідженні письмових доказів узяли паузу. Підозрюваний чекатиме в СІЗО на продовження розгляду справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus