USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Нутриціолог із Луцька розповіла, як «продати» дитині овочі

13 Березня 2019 14:17
Дитина перебирає звички дорослих, тому привчати її до споживання корисних продуктів, зокрема й овочів, варто на власному прикладі. Також можна використовувати ігрову форму.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла сертифікований коуч-нутриціолог Ольга Іваніщук.

«Своїй доньці я просто показую, що я їм, звісно пропоную їй овочі, ми граємося в якісь ігри, вона допомагає мені щось готувати. Також я практикувала таку річ, яку називаю «продай дитині овочі»: говорю, що овочі приготувала лише собі, тому що це дуже смачно. Це початковий етап. Дитина може відмовитися щось спробувати. Далі ми повторюємо це знову, залучаємо так само дитину до гри, щоб вона постійно бачила, що овочі їсть і мама, і тато, тому абсолютно логічно, що вона сама до цього потягнеться», – зазначила Ольга.

Читайте більше: «Навіть гречкою і знежиреним м’ясом можна наїсти ожиріння», – коуч-нутриціолог із Луцька. Інтерв’ю

Вона поділилася, що стикнулася з деякими труднощами, коли донька пішла в садок, адже їжу там більше солять, додають більше цукру і на свята всі приносять солодощі.

«Я дозволяю це, адже, якщо буду повністю забороняти, наприклад, солодке, особливо при інших дітях, то в доньки складеться програма дефіциту і як тільки вона матиме доступ до чогось солодкого, буде прагнути швидко заповнити цей дефіцит, бо вдома такого немає. Я знаю, що основа, яку вона споживає вдома, звичайно, – це добре, тому дозволяю робити якісь відхилення в садочку саме з психологічної точки зору, щоб дитина потім не випрошували цукерки поза домом», – зауважила Ольга.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus