USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Низка будинків у мікрорайоні ЛПЗ залишилась без опалення

26 Листопада 2019 08:53
Теплопостачання не отримує низка луцьких багатоповерхівок через заповітрення мережі. Протягом найближчих днів проблему планують вирішити.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 26 листопада.

Як поінформувала т.в.о директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Оксана Салій, у період з 11 по 24 листопада у групу оперативного реагування «15-80» надійшло 216 звернень щодо роботи ДКП «Луцьктепло». Так, внаслідок аварійних робіт зупиняли низку котелень міста. Численні нарікання на відсутність теплопостачання 22-24 листопада надходили від мешканців мікрорайону ЛПЗ, де після налагоджувальних робіт в котельні на вулиці Боженка заповітрилася мережа. Роботи працівників ЖКП №2 з розповітрення не дали результату. Наразі на контролі лишається налагодження теплопостачання у низці багатоквартирних будинків на вулицях Бенделіані, Шота Руставелі, Станіславського, Грабовського, бульварі Дружби народів.

Як запевнив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський, вже залучили весь оперативний персонал, щоб вирішити проблему протягом 1-2 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правда Показати IP 26 Листопада 2019 09:14
Це та "сучасна" котельна,яка буде економна і ефективна?А провину перекидають на споживачів,особливо хто встановив ВОТЕ,бо ж люди економлять і все правильно роблять.А керівництво ЛТ так не змогло пояснити причину,а просто розповідало про якесь "міфічне"заповітрення...
999 Показати IP 26 Листопада 2019 10:16
І ще одна біда, яка спостерігається впродовж останніх років. Це нововведення по створенню в будинках так званих ще одних начальників: голів об’єднання співвласників багатоквартирного будинку. Так ось один такий голова в будинку толковий, дружить із психікою, другий голова не товаришує з мізками. А постачання гарячої води та теплопостачання до батарей опалення в квартири будинків - централізоване. Розумний голова ОСББ перед тим як прикрутити задвіжку, щоб наприклад зменьшити подачу тепла (ці питання вирішить при взаємодії з ЖЕКом), а другий голова ОСББ, який не товаришує із психікою впертий (ці питання вирішить без погодження з ЖЕКом), сам візьме та перекриє задвіжку. І ніхто крім цього голови не може зрозуміти у чому причина, чому похолодало в квартирі. Із сусідніх квартир мешканці бігають туди сюди і не можуть зрозуміти чому в квартирі холодно і т.п. З такими проблемами стикаються у осінньо-зимовий періоди більшість мешканців квартир, бо забагато "камандіров" розвинулось. Не всі ж мешканці будинку знають про те, що в підвалі існує задвіжка де можна відкрити або закрити подачу води (гарячої чи холодної).
До 999 Показати IP 26 Листопада 2019 10:31
Не пишіть дурниць.Які до біса начальники і командири.Ви створюєте ОСББ, правління і обираєте голову,якого можливо змінити.Яке відношення має голова до теплопостачання?Збори,протокол,рішення власників(співвласників) квартир про порядок теплопостачання і відповідальність особи.До будинку ДКП ЛТ,далі все в руках власників будинку,які вирішують більшістю голосів,а не голова.І при чому тут ваші "задвіжки" до температурного режиму(регулює теплопункт),як і тиск в системі.
999 Показати IP 26 Листопада 2019 15:55
Регулювання потоку теплоносія засувками біля теплових лічильників призводить до порушення гідравлічного режиму роботи системи опалення будинку в цілому. Тобто частина квартир буде в комфортній зоні, а частина квартир буде мерзнути. Платитимуть всі однаково. Якщо регулювання засувками біля теплового лічильника не проводити, то теплоносій поступатиме до всіх батарей квартир. Таке регулювання робити не можна, бо економія получається за рахунок тих квартир, які "мерзнуть". Бо багато є людей, які знають як регулювати засувками, лізуть куди їх не просять.
До 999 Показати IP 26 Листопада 2019 19:23
Ви хоча би щось читаєте,тим паче законодавство!!!Які "засувки"???Ви і тільки ви маєте право (власники)регулювати,все інше маніпуляції.Не хочете економити,то вперед на повну і +25 і велелітся...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus