USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через «приватників» два будинки в Луцьку були без опалення

14 Березня 2017 11:45
У Луцькій міській раді хочуть напрацювати механізм, як заходити в приватні помешкання, якщо цього потребує більшість мешканців-сусідів.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 14 березня.

Директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як повідомила, що досі на контролі залишаються звернення щодо відсутності опалення в будинках на вулиці Сенаторки Левчанівської, 2 та Богдана Хмельницького, 21.

Керівник ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна повідомила, що наразі вирішують це питання спільно з ЖКП №3.

«Це не наша проблема, там специфічний будинок, у ньому проблемна внутрішньо-будинкова мережа. Будинок без підвалу», - пояснила вона.

Представники ЖКП №3 пояснили: проблема в тому, що комунікації розміщені під підлогою в приватному приміщенні, куди власники комунальникам не давали доступ.

Тому перший заступник міського голови Тарас Яковлев дав доручення директору департаменту ЖКГ Луцької міськради, щоб комунальники напрацювали можливість проникнення в приватні помешкання або офіси без згоди власника, якщо є необхідність для всього будинку.

«Такі ситуації трапляються не дуже часто, але судову практику треба вивчити», - зазначив він.

Разом з ти, як повідомили сьогодні у ДКП "Луцьктепло", ЖКП №3 відновили теплопостачання у двох луцьких будинках, що на вул. Сенаторки Левчанівської, 2 та Богдана Хмельницького, 21. Нагадаємо, нещодавно тут трапився прорив мережі, внаслідок якого втрати теплоносія сягали аж 7 м3 на добу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Березня 2017 12:10
тупість чинуш вражає. у цьому випадку перекриваються вентилі на регіональних розподільчих колодцях . далі просто треба переробити схему подачі у квартири. а несанкціонований доступ у житло можливий у виключних випадках ( запобігання злочину) ЗА САНКЦІЄЮ СУДУ.
Бе Показати IP 14 Березня 2017 12:51
Такий будинок простіше знести і побудувати сучасний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus