USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Обласний перинатальний центр отримає 11 млн на обладнання

20 Червня 2019 19:02
Кошти для придбання обладнання передбачать у рамках змін до обласного бюджету.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 20 червня.

Члени комісії рекомендували голові ОДА підписати розпорядження про внесення змін до показників обласного бюджету на 2019 рік.

Документ передбачає перерозподіл видатків для управлінь охорони здоров’я, а також культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації. Зміни вноситимуть у зв’язку з тим, що потрібно збільшити планові призначення на придбання обладнання для КП «Волинський обласний перинатальний центр» на загальну суму 11 мільйонів гривень. Відповідно, зменшать видатки закладу на поточні витрати.

Окрім того, збільшать на 40 тисяч гривень видатки розвитку Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки. Кошти спрямують на придбання медичної наукової літератури. Раніше облрада реорганізувала Волинську обласну наукову медичну бібліотеку шляхом приєднання до Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волиняка Показати IP 20 Червня 2019 20:23
Це Киричук має підписувати? :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus