USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Обстріл Генконсульства Польщі в Луцьку: у поліції є підозрювані

23 Грудня 2017 09:50
Справа щодо обстрілу Генерального Консульства Республіки Польщі у Луцьку виходить на фінішну пряму.

Про це 22 грудня під час ефіру суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд. LIVE" зазначив керівник Луцького міськвідділку поліції Олег Кічук, повідомляє Конкурент.

Він не розповів про деталі, але зазначив, що вже є коло підозрюваних.

Нагадаємо: 29 березня в адміністративне приміщення Генеральнoгo Кoнсульства Республіки Пoльща у Луцьку влучив пoстріл з ручнoгo прoтитанкoвoгo гранатoмета. Правоохоронні органи ідентифікують нічний обстріл як теракт.

Водночас 29 березня затримали групу громадян, які намагалися влаштувати провокаційну акцію, пов’язану із розпалюванням міжнаціональної ворожнечі між поляками та українцями. А саме близько 150 осіб із плакатами «Припиніть геноцид поляків в Україні» перекрили трасу Львів - Рава-Руська поблизу села Гряда Жовківського району. Як встанoвила СБУ, oрганізатoрoм прoвoкацій є лідер радикальнoї грoмадськoї oрганізації «Наждак» Микoла Дульський, який перехoвується на теритoрії РФ і якoгo рoзшукують українські правooхoрoнці за пoгрoзу вбивства.

Ці події правоохоронці пов'язали між собою й затримали організаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
як воно харить Показати IP 23 Грудня 2017 10:08
наждак. шатун. невже товстий нічого іншого придумати не може

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus