USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обвинувачуваний у вбивстві на суді погрожував гранатою і взяв заручників. Відео

28 Лютого 2020 17:06
Обвинувачений у вбивстві погрожував підірвати себе гранатою в Приморському районному суді Одеси.

Про це повідомляє Думская.

Обвинуваченого у вбивстві громадянина Ізраїлю у вересні 2016 року В’ячеслава Гарькавого привезли з СІЗО і помістили в «клітку». У цей момент він дістав гранату, вийняв чеку і заявив, що підірве себе. Чоловік вимагав розмови з прокурором області.
З будівлі евакуювали відвідувачів та працівників. Територію оточили. О 12:58 правоохоронці знешкодили злочинця, ніхто не постраждав.

Начальник Одеського управління поліції Олег Бех розповів, що, згідно з попередньою інформацією, гранату обвинуваченому передали в суді. Вона була в пакеті з їжею. Виявилось, що граната – муляж.

Після інциденту обвинуваченого переведуть із СІЗО в ізолятор тимчасового утримання. Відзначається, що суд намагатиметься максимально швидко і неупереджено розглянути його справу.

У той же час Гарькавому загрожує стаття про захоплення заручників. Поліція обіцяє надати йому допомогу психологів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus