USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На «Ягодині» у черзі – понад 200 вантажівок

22 Вересня 2020 13:31
Завдяки налагодженій прикордонниками взаємодії між контрольними службами України та суміжних держав, повідомляють про зменшення впродовж останньої доби черг вантажних автомобілів в пункті пропуску «Ягодин», що на кордоні з Польщею, та легкових в пункті пропуску «Лужанка» на кордоні з Угорщиною.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, 21 вересня на оформлення перед «Ягодином» на виїзд з України очікували 340 вантажівок, на в’їзд – 650. Станом на 12.00 сьогодні в черзі перебувають 220 вантажних автомобілів, які слідують до Польщі та 500, які прямують з-за кордону.

Перед пунктом пропуску «Лужанка» наразі знаходяться 150 автомобілів, учора ж в черзі очікували 280 транспортних засобів, переважну більшість з яких становлять мікроавтобуси.

До слова, черга перед «Лужанкою» зменшилася через те, що частина водіїв вирішили обрати інші пункти пропуску для перетину кордону.

Зазначають, що співробітники Держприкордонслужби продовжують вживати необхідні заходи для зменшення черг на кордоні. Постійно проводяться зустрічі з колегами з суміжних держав щодо пришвидшення пропускних операцій, здійснюється оперативний взаємообмін інформацією про накопичення транспорту. Крім того, проводиться роз’яснювальна робота з подорожуючими щодо обрання ними для перетину кордону інших, менш завантажених, пунктів пропуску.

Як повідомлялося, 21 вересня очільник Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко відвідав пункт пропуску «Ягодин» через чергу з вантажівок. Його візит мав посприяти якнайшвидшому розвантаженню цього напрямку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus