USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Одеські поліцейські пограбували інкасаторів на $ 120 тис

1 Грудня 2017 23:26
В Одесі затримали трьох слідчих місцевої поліції, які влаштували розбійний напад на інкасаторів і викрали 120 тисяч доларів.

Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції.

"Троє 29-річних правоохоронців – два старші слідчі та заступник начальника відділу слідчого управління одеської поліції, дізналися про групу осіб однієї з фірм, яка займається перевезенням грошових коштів в особливо великих розмірах на території Одеси. Відтак зловмисники спланували напад на інкасаторів і заволодіння грошима", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що напарники придумали потерпілого, у якого нібито виманили грошові кошти особи, які пересувалися на автомобілі однієї з інкасаторських фірм. Згідно з їхніми "відомостями", інкасатори також займалися торгівлею вогнепальною зброєю.

За сфабрикованими матеріалами вони отримали згоду прокуратури Одеської області і суду на обшук автомобіля "зловмисників". Пізніше змовники із залученням бійців полку особливого призначення поліції Одеси зупинили зазначене авто на одній з вулиць, поклали на землю водія та пасажирів і провели обшук.

За інформацією відомства, поки спецпризначенці охороняли "небезпечних озброєних злочинців", за їхніми спинами слідчі поклали на заднє сидіння автомобіля сумку зі зброєю.

«Під час спецоперації під протокол було "виявлено і вилучено" магазин, споряджений патронами до автомата Калашникова, всього – 57 набоїв, а також пістолет "Зоракі" з 8 патронами. При цьому змовники викрали з автомобіля інкасаторів дві сумки зі 120 тисячами доларів США і поклали їх до своєї машини», – повідомили у поліції.

Однак витратити викрадену валюту слідчі не встигли. Змовників затримали, та згодом провели санкціоновані обшуки за місцем їхнього проживання та у службових кабінетах.

Наразі затриманим капітанам поліції інкримінується службове підроблення, зловживання службовим становищем та розбійний напад. Санкція найважчої з них передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ТТ Показати IP 1 Грудня 2017 23:49
ШКОДА СЛІДАКІВ
Олексій Показати IP 3 Грудня 2017 02:59
О, принцип "підкорюйся, а потім оскаржуй" в ділі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus