USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Трасу Київ-Одеса перекрили на знак протесту проти Саакашвілі і його команди

2 Квітня 2016 15:49
Громадські активісти за підтримки учасників АТО і народних депутатів перекрили трасу Київ-Одеса, таким чином висловлюючи обурення діями «грузинської команди».

Про це повідомляє народний депутат України Євген Дейдей, - інформує politic.kiev.ua.

Згідно з повідомленням УНН, близько 150 активістів, які беруть участь у безстроковій акції проти призначення Миколи Стоянова прокурором Одеської області, 1 квітня перекрили трасу «Одеса-Київ».

Євген Дейдей зазначив, що протестуючі виявляють свою громадянську позицію, щоб привернути увагу влади до того бєспрєдєлу і політиканства, які повсюдно охопили регіон. Тільки таким способом громадяни можуть привернути увагу влади і довести, що вони дійсно не згодні з діями «грузинської команди», підкреслив Дейдей.

Суспільство має нарешті відкрити очі і побачити, що ж насправді грузинські реформатори приїхали в Україну, тому що вже очевидно, що реформи і покращення рівня життя населення аж ніяк не стоять на їх порядку денному.

Губернатор Одеської області та його команда вже давно втратили довіру, вважає народний депутат, вони виявилися банальними бюрократами, охочими використовувати чужий народ «у зручний для себе час». Але українці боролися не за такі реформи. Війна з агресором йде не за комфорт і політичний імідж грузинських чиновників, а за мирне, стабільне майбутнє українців, підсумував Дейдей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
бе Показати IP 2 Квітня 2016 16:00
геня дейдей пожалів грошей )) щось дуже вже мало активістів вийшло? мабуть тільки депутати?
Шлема и Мойша Показати IP 2 Квітня 2016 16:04
ой да геня ой да молодец! не зря учился хоть и плохо но в кашерной школе!
Василько Показати IP 2 Квітня 2016 16:36
А що, ще є такі, які з самого початку в щось вірили? (Це я про одеситів, бо за інших навіть не сумніваюся)
не лучанин Показати IP 2 Квітня 2016 16:36
головне пропіаритись і побільше журналістів! І можливо пощастить з черговою посадою для оргагізатора шабашу чи потрібноі людини!
Александр Показати IP 2 Квітня 2016 17:00
Акция мирная, лица в масках.)) Конкретно какие епизоды и деяния Саакашвили навредили региону. То что он прижал корумпированых украинских чиновников ето факт: СБУ, ПРОКУРАТУРА, ПОРТ, ТАМОЖНЯ, МЕСТНЫЙ АПАРАТ ВЛАСТИ, ето митинг не людей с улицы а митинг - " Корупцыонеров во всех ветвях власти против Сакакашвили" а с проплачеными ТИТУШКАМИ мы уже стыкались..))))
тітушка Показати IP 2 Квітня 2016 17:38
а скільки платять? я з братанами готові підтримати!
Андрій Показати IP 2 Квітня 2016 22:03
Дейдей не здатен відрізнити мачо від чмо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus