USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Одна людина зламала гру», – Андрій Тлумак про суддівство у матчі «Волинь» – «Карпати»

9 Червня 2019 12:10
На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Волині» Андрій Тлумак розкритикував дії головного арбітра Максима Козиряцького, а також розповів, що є ймовірність повторної гри між «Карпатами» та «Волинню».

Нагадаємо, луцька «Волинь» через невиразне суддівство Максима Козиряцького, який вилучив капітана «хрестоносців» Сергія Сімініна, а також призначив у ворота господарів пенальті, поступилася «Карпатам» 1:3, не зумівши піднятися до Прем‘єр-ліги.

В.о. головного тренера «Карпат» Олександр Чижевський розповів, що матч «Волині» та «Карпат» дійсно можна назвати західноукраїнське дербі: «Обидві команди заслуговують грати в Прем’єр-лізі, тому що за атмосферою цей матч не має аналогів в Україні. Такі матчі прикрашають український футбол, оскільки український вболівальник вже зісумував за таким футболом».

Тренер львів’ян наголосив, що дії фанатів його команди неприпустимі, але відповідати за них він не став.

Він відзначив, що невисокий темп у першому таймі пов’язаний з тим, що кожна з команд очікувала помилку, аби її використати, оскільки рахунок у Львові був 0:0.

«Ми розуміли, що нам треба було не пропустити, забити гол і довести матч до логічного завершення. Я думаю, «Волинь» також очікувала на свій момент, і вони їх мали, зокрема як Бартулович влучив у перекладину в другому таймі. Але десь Бог нам допоміг, і ми забили два м’ячі», - резюмував Олександр Чижевський.
Натомість головний тренер «Волині» Андрій Тлумак у своєму коментарі наголосив на діях арбітра Максима Козиряцького.

«Одна людина зламала гру. Звичайно, я радий, що «Карпати» залишилися, тому що я зі Львова і багато років віддав цій команді. Я вже говорив, що буде дуже шкода, якщо одна з команд не буде грати в Прем’єр-лізі. Нам сказали, що може бути ще одна гра за Прем’єр-лігу. Така інформація є, але я не знаю, наскільки вона правдива. Сказали не розпускати команду, бо може доведеться ще грати, тому чекаємо», - зазначив Андрій Тлумак.
Він відзначив, що протягом матчу суддівство було в одну сторону: «Напевно ті безлади, які були на стадіоні…люди не сліпі і все бачить. Значить так треба було. Я повторюся, але нас цілий сезон… то 6 очок зняли, то суддівство… Мені шкода тих пацанів: вони не забирають ноги, грають з перемотаною головою. А одна людина знущається з них. Я не знімаю заслуги «Карпат», вони молодці, до них немає претензій», - підсумував коуч «Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
фанат Показати IP 9 Червня 2019 12:58
Ну так говорить скрізь кожен тренер коли його команда програє! :) А свої моменти чому не реалізували, теж суддя винний?! :)
Анонім до фанат Показати IP 9 Червня 2019 14:49
Ахмєтову потрібні карпати, які можуть пропустити вдля шахти 10 голів і забрати 3 очки у Динамо. Треба вмикати мозок щоб елементарні речі зрозуміти. Свистєло то кудо треба. То не суддя та бакс галімий.
Фан Показати IP 9 Червня 2019 14:17
Продав гру львівцям, бо сам львівця.
Олександр Показати IP 9 Червня 2019 14:27
Ми не будемо говорити про "свої моменти", бо їх було дуже мало. Давайте подивимося на статистику ударів,давайте згадаємо динаміку гри. Скільки було часу, коли "Волинь" реально тиснула? А скільки було в першій лізі ігор. коли страшно було дивитися на гру "Волині"? Тому будемо відвертими: "Воинь" не заслуговувала на підвищення.
К.лучанин до Олександр Показати IP 9 Червня 2019 18:50
Подивись краще на статистику матчыв ВОЛИНІ за сезон !!! Ти забув що з ВОЛИНІ зняли 6 очок за фінансові борги? ВОЛИНЬ реально піднялась у класі чи ти хочеш щоб вона зразу грала як РЕАЛ чи ЛІВЕРПУЛЬ? Як ВОЛИНЬ за твоїм виразом "страшно дивитись" зайняла 3 місце? А ти її ганьбиш, ти не вболівальник ВОЛИНІ! Я бажаю ВОЛИНІ грати у премєр лізі!
Юра Показати IP 9 Червня 2019 20:06
Вся проблема в тренері , ні атак нормальних у Волині , ні пресингу нічого з такою грою Волині немає що робити у Премєрлізі. Нормального тренера типу Луческу або Демяненка то буде результат і чемпіонат треба щоб 20 команд так як в Англії, Італії, Іспанії
12-34 до Юра Показати IP 13 Червня 2019 13:58
цей тлумак як і хацкевич, займаються лише фізпідготовкою, а не тактикою. тому стільки пропущених голів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus