USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Один із учасників перестрілки в Харкові підірвав себе гранатою, – соцмережі

25 Жовтня 2019 15:35
На Південному вокзалі в Харкові чоловік підірвав себе гранатою.

Про подію повідомляють на Telegram-каналі Треш-Харків, пише УНІАН.

«Один з учасників перестрілки на Клочках підірвав себе гранатою на з/д вокзалі», – пишуть у соцмережі.

За словами очевидців, місце події огороджено. На асфальті лежить відірвана голова.
Місцеве видання "Місто Х", посилаючись на власне джерело у правоохоронних органах, повідомило, що самогубець міг бути причетним до стрілянини на вулиці Клочківській. Його побачили недалеко від місця події, біля мосту на залізничній колії. Помітивши поліцейських, чоловік підірвав себе гранатою. Джерело "Цензор. Нет« також підтвердило, що під час переслідування поліцейськими стрільців один з правопорушників підірвав гранату і загинув.

Як повідомлялося, у Харкові біля супермаркету «Восторг» на вулиці Клочківській близько 12:00 сталася стрілянина. В результаті перестрілки загинула одна людина.

Загиблий – чоловік, йому 30 років. Він отримав вогнепальне поранення в груди і помер в машині швидкої допомоги. Ще одна людина поранена, його стан не критичний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus