USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Один загиблий, семеро постраждалих – наслідки третьої атаки на Київ за добу

30 Травня 2023 11:39
Внаслідок атаки безпілотників держави-агресора Росії по Києву загинула одна людина, ще четверо отримали травми. Екстрені служби продовжують ліквідовувати наслідки терору РФ.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер столиці Віталій Кличко у вівторок, 30 травня.

Внаслідок падіння уламків ворожого безпілотника сталася пожежа в багатоповерхівці у Голосіївському районі Києва, ще один житловий будинок пошкоджений. Одна людина загинула, чотирьох постраждалих госпіталізували, трьом медики надали допомогу на місці, 20 людей евакуювали з будинку, написав Кличко.

Внаслідок падіння уламків сталися пожежі у двох приватних будинках Дарницького району. У Печерському районі – горіли три авто.

«У Подільському районі зафіксували загоряння у житловому будинку. Інформації про постраждалих наразі не надходило. Також пролунали вибухи у Святошинському районі», – сказано у повідомленні.

Екстрені служби продовжують боротися з наслідками терористичного обстрілу Києва, зазначив мер.

У ніч на вівторок, 30 травня, з 23.30 по 4.30 російські окупаційні війська знову атакували Україну іранськими ударними безпілотниками «Shahed-136/131». У небі над Києвом сили ППО збили понад 20 дронів держави-агресора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бажання. Показати IP 30 Травня 2023 12:50
Я бажаю, від усього мого щирого серця, щоб кожен росіянин отримав отаку дірку в стіні його будинку, кімнати, школи, дитсадка, лікарні, місця роботи в росії і щоб ці дірки кожен раз утворювались, коли росіяни бодай тільки згадують Україну. А якщо слово проти України скажуть, то зайва дірка в тілі їхнім станеться. За їх дії - в мільйон разів зроблене ними їм бажаю, нехай вертається. Сьогодні. Кожного дня. Всим підряд росіянам та їх прибічникам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus