USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Один загинув, трьох людей госпіталізували: повідомили деталі смертельної ДТП на Волині

25 Січня 2022 13:29
У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася поблизу села Губин на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне, постраждало троє людей.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

На місці події працювали кілька бригад швидкої допомоги. До лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня госпіталізували двох чоловіків та 18-річну дівчину.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», до швидкої надходив виклик про аварію за участю двох автомобілів.

По приїзду медики надавали допомогу двом чоловікам та дівчині, які отримали травми. Один із учасників ДТП – загинув на місці події.

Одного постраждалого госпіталізували у Володимир в місцеву лікарню. Іншого чоловіка і 18-річну дівчину – у Волинську обласну клінічну лікарню.

У дівчини – підозра на перелом шийного відділу хребта.

У пресслужбі ГУНП раніше зазначали, що у лікарню для подальшого лікування доправили двох водіїв та 18-річну дівчину – пасажирку Volkswagen.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ха Показати IP 25 Січня 2022 14:21
шо там алфьорова?
Анонім до ха Показати IP 25 Січня 2022 15:22
Бабло переможе зло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus