USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Офіцери армії РФ в Україні ініціюють збір підписів із відмовою рухатися далі, – СБУ

20 Березня 2022 20:35
Російські окупанти розпочали масове мародерство в Україні. У пошуках легкої наживи вони стають неконтрольованими.

Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які потрапили в розпорядження Служби безпеки України.

«Ми всі прив’язані до 40-го загону. Вони мародерять, грабують, відбирають телефони в громадян. Ми тут тихо-мирно сидимо. А їм немає що красти, тому вони хочуть їхати далі, – розповідає російський окупант своїй матері. – Я тобі не розповідав: наші перші колони розбили. Пацани загинули. Нам просто пощастило».

Солдат зазначає, що командир не може нічого зробити з мародерами, тому збирає підписи серед підлеглих, які відмовляються рухатися далі.

Матір радить йому підписатися.
Читати ще: Російські солдати хваляться мародерством, а рідня переймається, що їм відключили показ прем’єр-ліги

Російська армія мотивується можливістю грабежів, а офіцери не мають реальної влади та змушені підпорядковуватися не російським керівникам і солдатам, які переважають у першій роті. Тому командири масово ініціюють збір підписів серед своїх підлеглих із відмовою рухатися далі. Їх не лякає навіть страх бути звільненими.

Окупантам не вдався бліцкриг, тому вони перейшли до терору мирного населення. Професійні військові втрачають владу і її підхоплюють злочинці.

Нагадаємо, у зв’язку з невдалою спробою провести блискучий наступ окупанти вимушені змінити тактику. Через значні логістичні проблеми та розтягнутість комунікацій вони не здатні належним чином забезпечити свої підрозділи пальним, харчами, технікою, набоями та провести ротацію. Тож в армії окупанта процвітає мародерство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus