USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Офіційно: капітана «Шахтаря» Срну впіймали на допінгу

22 Вересня 2017 20:47
Донецький клуб підтвердив інформацію про те, що хорватський легіонер здав позитивний тест на вживання заборонених препаратів.

Про це йдеться в офіційній заяві клубу.

Чутки підтвердилися: Даріо Срна дійсно попався на вживанні допінгу і найближчим часом не зможе допомогти своїй команді. Це залежить від терміну дискваліфікації: вона може становити від 1 до 4 років (найімовірніше, 2 роки). Зважаючи на те, на вживанні якого саме препарату попався Срна.

Цей факт сьогодні офіційно підтвердили в донецькому клубі, опублікувавши заяву на сайті shakhtar.com:

«ФК «Шахтар» проінформований, що в допінг-пробі Даріо Срни, взятої поза змаганнями, а саме 22 березня 2017 року, був знайдений заборонений препарат.

На сьогоднішній день не існує будь-якого заборони футболістові брати участь в змаганнях. Однак після консультацій з клубом з метою концентрації на своєму захисті Даріо Срна прийняв рішення призупинити виступу за команду. Клуб поважає і підтримує рішення Даріо і впевнений, що гравець доведе свою невинність.

Подальші коментарі по даній справі надаватися не будуть через конфіденційність юридичного розгляду», - значиться в заяві «Шахтаря».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus