USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани мають шанс побачити кубок УЄФА вдруге

25 Травня 2009 08:54
Кубок УЄФА може побувати у дев’яти країнах. Другий раз можуть побачити європейський трофей мешканці Луцька, – інформують 25 тарвня інформують «Волинські Новини».
 
«Останній» Кубок УЄФА, який завоював \"Шахтар\", може здійснити найдовшу подорож у своїй історії. Це станеться за умови, коли, як пише видання Чемпіон.com.ua, гравці донецького клубу вирішать привезти трофей на свої батьківщини. У такому випадку, Кубок, крім України, побуває у дев’яти країнах світу і навіть здійснить подорож за океан – до Бразилії та Болівії. А потім і в Мексику. Причому, в Бразилії трофей ризикує затриматися надовго – у складі «гірників» грають відразу п’ятеро бразильців. Щодо Європи, то і тут маршрут у Кубка пристойний. Спочатку до Хорватії, де грає капітан команди Даріо Срна, потім у Сербію, в гості до Ігоря Дуляя. Потім на черзі Польща Маріуша Левандовскі, Чехія Томаша Хюбшмана і Румунія Развана Раца.
 
Щодо України, то цілком імовірно, що трофей у рідний Ізяслав повезе Дмитро Чигринський. Порадує Кубком УЄФА мешканців Кіровограда Андрій П’ятов. Другий раз можуть побачити європейський трофей мешканці Луцька – після Анатолія Тимощука Кубок УЄФА в місто можуть привезти Артем Федецький і В\'ячеслав Шевчук. До Львова трофей можуть доставити Володимир Єзерський і Микола Іщенко. Напевно, чекають у Запоріжжя з Кубком на Олексія Гая, а в Полтаві хочуть побачити Олександра Чижова. До речі, в Полтаву може зазирнути і Андрій П’ятов, який зробив собі ім\'я у футболі у місцевій «Ворсклі». А ось Харків може порадувати Олександр Гладкий. Цікаво, чи привезе Кубок УЄФА до Києва Олександр Кучер?
 
Довідково:
 
Склад донецького «Шахтаря»:
 
Україна Дмитро Чигринський, Богдан Шуст, Рустам Худжамов, Андрій П\'ятов, Олександр Кучер, В\'ячеслав Шевчук, Микола Іщенко, Артем Федецький, Володимир Єзерський, Олексій Гай, Олександр Чижов, Євген Селезньов, Олександр Гладкий Румунія Разван Рац
 
Польща Маріуш Левандовскі
 
Сербія Ігор Дуляй
 
ЧехіяТомаш Хюбшман
 
Хорватія Даріо Срна
 
Мексика Нері Кастільо
 
Болівія Марсело Морено
 
Бразилія Фернандіньо, Жадсон, Луіс Адріано, Ілсіньо, Вілліан
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus