USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Оформляють більше вантажівок: яка ситуація з чергами на «Ягодині»

29 Червня 2022 11:19
Ситуація із чергами вантажівок у пункті пропуску «Ягодин» поступово покращується.

Про це повідомляє Державна митна служба.

«Після вжитих Держмитслужбою організаційно-розпорядчих заходів на виконання міждержавних домовленостей між Україною та Польщею щодо прискорення пропуску вантажних транспортних засобів через "Ягодин - Дорогуськ" ситуація на під'їздах до цього автомобільного пункту пропуску динамічно покращується.

Нова технологічна схема руху в поєднанні з посиленням кадрового та технічного забезпечення дає відчутний результат. Зокрема, протягом доби 27-28 червня в обох напрямках (в'їзду і виїзду з України) було оформлено майже 1200 вантажівок. Це на 400 транспортних засобів більше середньостатистичної кількості для червня і майже пік пропускної спроможності пункту пропуску. В результаті на третину скоротилася черга на виїзд українського експорту, а швидкість її просування продовжує зростати.

Дякуємо польським партнерам за сприяння та постійну допомогу у вирішенні проблемних питань пропуску, до яких призвела російська агресія», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, від ранку 27 червня через міжнародний пункт пропуску «Ягодин» не пропускають легкові авто, оформлюють лише вантажівки та автобуси. Але на в’їзд в Україну – досі черга.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus