USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У черзі на в'їзд через волинські пункти пропуску – понад тисяча авто

27 Червня 2022 11:19
Від ранку 27 червня через міжнародний пункт пропуску «Ягодин» не пропускають легкові авто, оформлюють лише вантажівки та автобуси. Але на в’їзд в Україну – досі черга.

Про це розповіла Суспільному речниця Волинської митниці Валентина Черниш.

Про зміни на кордоні митники та прикордонники попереджали завчасно, легкові авто завертаю на інші пункти пропуску, зокрема на ПП «Устилуг-Зосин», де теж нині черга.

Ситуація на ПП «Ягодин-Дорогуськ»

Зі слів Валентини Черниш, станом на ранок 27 червня перед пунктом пропуску «Дорогуськ» є орієнтовно 100 легковиків, які очікують в’їзду в Україну.

«Ми зараз ще спостерігаємо, що із цією чергою робитиме польська сторона. Тобто чи пустять їх на міст чи ні. До обіду будемо вже знати результат», – додала речниця волинських митників.

Черги на виїзд з України з транспорту масою до 7,5 тонни – немає.

Ситуація на ПП «Устилуг-Зосин»

Складніша ситуація нині на міжнародному пункті пропуску «Устилуг-Зосин», куди митники перенаправляють легковий транспорт. Наразі в’їхати в Україну хочуть 1 100 авто.

«На Устилузі – армагедон. 1 липня завершується період пільгового митного оформлення, тому в червоному коридорі утворилася така черга», – каже речниця.

Читати ще: Розмитнити автівку на кордоні тепер можна ще в одному пункті пропуску

Зі слів Валентини Черниш пропускна спроможність пункту пропуску – орієнтовно 400 автомобілів в день. «Це в черзі люди будуть декілька діб», – додає речниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Червня 2022 14:34
А тепер всім хто пригнав машини без розтаможки повесткі в рукі і захищати Україну!
Yurii Показати IP 28 Червня 2022 08:47
Це результат недолугості у прийнятті законодавства і як наслідок приниження українців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus