USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Оголосили конкурс на посаду очільника Волинської митниці

22 Квітня 2021 11:42
В Україні оголосили конкурс на вакантні посади керівників митниць Держмитслужби.

Про це стало відомо із наказу голови Державної митної служби України Павла Рябікіна від 21 квітня 2021 року, опублікованого журналістом Євгеном Плінським у Телеграмі.

Згідно з документом, серед вакантних посад – начальник Волинської митниці.

Нагадаємо, понад 100 працівників Держмитслужби відсторонили від виконання своїх посадових обов’язків після засідання Ради Національної безпеки і оборони (РНБО) 2 квітня. Серед них 17 керівників митниць та митних постів. Зокрема серед відсторонених осіб – 23 працівники Волинської митниці. Згодом став відомий повний список волинських митників, яких відсторонили від роботи. Зокрема у списку заступники начальників митних постів, головні та старші інспектори митниці. Серед відсторонених і скандальновідомий начальник однієї зі змін митного поста «Ягодин» - Михайло Бурдейний. Неодноразово журналісти повідомляли, як його зміна пропускала автомобілі «набиті» цигарками через кордон. У лютому зміна згаданого митника пропустила вантажівку з дипломатичними номерами, яка везла валюту, золото та цигарки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
цікаво Показати IP 22 Квітня 2021 12:15
Що там Ромчик, подав вже документи? :)))
Аукцион на миллион Показати IP 22 Квітня 2021 12:32
Делайте ставки, господа!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus