USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Охоронцю Ляшка оголосили підозру у справі про побиття волинянина Геруса

3 Грудня 2019 12:39
Прокуратура оголосила підозру у кримінальному провадженні про напад на народного депутата волинянина Андрія Геруса охоронцю колишнього нардепа Олега Ляшка, якому також було оголошено та вже обрано запобіжний захід в рамках цього ж провадження. Інформацію про це підтвердила прессекретар прокуратури Київської області Мар’яна Гайовська, передає УНН.

«Так, він підозрюється в пособництві умисного нанесення народному депутату України легких тілесних ушкоджень у зв’язку з його державною діяльністю», – повідомила Гайовська.

Тобто, охоронцеві Ляшка, оголошено підозру за ч.5 ст.27, ч.ст.346 КК України.

Нагадаємо, раніше Герус, повідомляючи про факт того, що на нього у залі очікування офіційних делегацій напав Олег Ляшко, також додав, що той був разом з охоронцем.

Водночас УНН, стало відомо, що охоронець знімав момент спілкування Ляшка з Герусом. Також, він нібито сприяв тому, щоб Герус не міг опиратися діям Ляшка та схопив нардепа за руку і утримував його.

Раніше повідомлялося, що 18 листопада екснардеп Олег Ляшко у Бориспільській прокуратурі отримав підозру щодо нападу на народного депутата Андрія Геруса. Так, йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 346 ККУ (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча, а саме умисне заподіяння особам, зазначеним в частині першій цієї статті, середньої тяжкості тілесних ушкоджень чи легких тілесних ушкоджень, нанесення побоїв чи вчинення інших насильницьких дій у зв’язку з їх державною або громадською діяльністю).

19 листопада Бориспільський міськрайонний суд обрав запобіжний захід народному депутату попереднього скликання Олегу Ляшку у вигляді особистої поруки.

28 листопада Київський апеляційний суд залишив колишнього народного депутата Олега Ляшка на поруках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
RU Показати IP 3 Грудня 2019 12:55
Волыняк бить " низзя" даже если с Волынню их связывает только место рождения
К ru Показати IP 3 Грудня 2019 13:30
Это твоего ляшка не бить нельзя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus