USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Ляшку за бійку з волинянином загрожує 7 років тюрми

3 Січня 2020 19:31
Бориспільська прокуратура завершила досудове розслідування за фактом нанесення колишнім народним депутатом, лідером «Радикальної партії» Олегом Ляшком тілесних ушкоджень нардепу від «Слуги народу» Андрія Геруса. У разі доведення провини Ляшко в суді, йому загрожує покарання до 7 років позбавлення волі, інформує Gazeta.ua.

«За результатами досудового розслідування процесуальним прокурором у кримінальному провадженні визнано зібрані докази достатніми для складання обвинувального акта, і відповідно до вимог ст.290 КПК України сторонам надана можливість ознайомитися з матеріалами кримінального провадження», – повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Нагадаємо, 6 листопада Ляшко побився з Герусом через поправку, що дозволила почати імпорт електроенергії з Росії. Інцидент стався в приміщенні залу прийому міжнародних делегацій аеропорту Бориспіль. У бійці брав участь і охоронець Ляшка.

На наступний день поліція відкрила справу стосовно Ляшка за ст.346 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча).

Бориспільський міськрайонний суд 19 листопада відпустив Ляшка на поруки народних депутатів Вікторії Сюмар та Михайла Волинця. 28 листопада Апеляційний суд Київської області відхилив клопотання прокуратури про арешт лідера Радикальної партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
—— Показати IP 3 Січня 2020 19:37
Ляшко на зоні, як мужчина в жіночій бані...))))
Сергій Показати IP 3 Січня 2020 21:19
І правильно, тому гавкаючому півню місце на зоні. Та показуха вже всім набридла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus