USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Оконськ» виграв чемпіонат дворового футболу

4 Травня 2017 09:57
Доволі швидко промайнув шлях у місяць, а за ним і черговий турнір під егідою Асоціації дворового футболу Волині. Впродовж місяця любителі гри мільйонів могли насолоджуватися запеклою боротьбою, влаштованою учасниками ліги АДФВ, як зазвичай до участь у лізі долучилися 16 колективів з усієї області. Спершу команди розіграли стикові матчі, де відповідно були розділенні на вищу та першу лігу.

У нелегкому шляху до фіналу вищої ліги АДФВ дійшли колективи «Козаки»(Ковель) та «Оконськ» (Маневицький район). Фінальна гра була досить цікава та емоційна, обидві команди впродовж турніру впевнено крокували до мети отримати звання чемпіона.

Першими рахунок відкрили ковельчани, але колектив з Оконська швидко перехопив ініціативу та зумів впевнено перемогти суперника 3:7.

Матч за 3-е місце вищої ліги був не менш цікавий. У двобої зустрічалися два луцьких колективи “ВелМакс” та “Сахарадо”. Вправнішою була команда “Сахарадо” - 4:3.

Нагороду кращого голкіпера чемпіонату отримав Олександр Поліщук (ФК Оконськ), кращого гравця – Качко Вадим (ФК Козаки).

У першій лізі головний трофей отримала команда «Темп – 40», срібні медалі – «Young Boys», а бронзу отримали ківерчани із «Спарти». Кращим голкіпером першої ліги визнано Радислава Алексюка («Спарта»), а кращим гравцем - Вадима Корнелюка («Темп 40»).
Після завершення поєдинків було проведено церемонію нагородження, де президент Асоціації дворового футболу Волині – Микола Озюк та генеральний партнер Володимир Дейна нагородили пам’ятними подарунками та сувенірами учасників ліги.

Микола Озюк після фінального свистка розповів, що наступним кроком у розвитку Ліги стане чемпіонат дворового футболу серед дітей, який відбуватиметься одночасно із дорослим.

Автор Юрій Конкевич

Фото Миколи Мартинюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus