USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Окупанти обстріляли Миколаїв: одна людина загинула, семеро поранені. Відео

28 Травня 2022 20:54
У Миколаєві 28 травня російські війська вчергове обстріляли житлові квартали. Ворожі снаряди розірвались у дворах багатоповерхових будинків. У результаті обстрілів пошкоджено вісім будинків. Поранені 7 людей, є загиблий.

Відео обстрілів опублікував у Фейсбуці міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич.

Осколками пошкоджено 200 вікон та вхідні двері, майно у квартирах, а також автомобілі, які стояли у дворах.

З його слів, станом на 18:30, відомо про сімох поранених, з них двоє – у тяжкому стані. Одна жінка загинула. Вона працювала двірником у комунальному підприємстві і зранку саме прибирала в одному з дворів.

«На місцях обстрілів увесь день працювали співробітники наших комунальних підприємств, районної адміністрації та управляючих компаній, які допомогли мешканцям будинків ліквідувати наслідки обстрілів. Вони зачистили територію від великогабаритних пошкоджень, вивезли сміття, роздали людям плівку й організували підвіз питної води», – розповів міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus