USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Окупанти розпочали «референдуми» на Донбасі, Херсонщині та в Мелітополі

23 Вересня 2022 10:23
Маріонетки Кремля на окупованих частинах Донецької, Луганської, Херсонської областей та Мелітополя повідомили, що розпочали «референдуми» щодо приєднання до Росії.

Про це інформує Українська правда з посиланням на російське пропагандистське інформагентство «РИА «Новости».

У так званій «ДНР» повідомили, що «голосування» відбувається по всій території, яку контролюють окупанти.

В так званій «ЛНР» сказали, що всі «бюлетені» доправлено на виборчі дільниці, «з 8 ранку свою роботу починають місця для голосування поза приміщенням».

Читати ще: Росіяни посилили терор на окупованих територіях через «референдуми», – Генштаб

У Мелітополі почали ходити за адресами громадян для збору підписів.
19 вересня в Офісі Президента України запевнили Росію та її спільників на окупованих територіях України, що псевдореферендуми не дадуть можливості легалізувати захоплення українських земель.

Північноатлантична рада випустила заяву з засудженням планів проведення «референдумів» на окупованих територіях України і обіцянкою продовжувати надавати підтримку Києву.

Глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель заявив, що Росія обрала шлях конфронтації, оголосивши часткову мобілізацію, підтримавши організацію незаконних «референдумів» на окупованих територіях України та знову пригрозивши застосуванням зброї масового знищення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 23 Вересня 2022 10:54
В якості спостерігачів партизани, СБУ проведе екзітпол, через виявлені масові фальсифікації перерахунок голосів проведе ЗСУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus