USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Окупанти відкрито відмовляються воювати проти України, – розвідка

19 Травня 2022 07:17
Російські окупанти все частіше відмовляються проводити активні наступальні дії на території України. Так, кілька підрозділів 70-го гвардійського мотострілецького полку вже відкрито відмовилися брати участь у війні.

За даними воєнної розвідки України, окупанти, не згодні воювати проти України, висунули своїм командирам вимогу повернути їх у місця постійної дислокації. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, передає ТСН.

«Командири частин всіляко намагаються приховати факти непокори. Найбільш активних військовослужбовців, які вимагають повернення на територію росії, сподіваючись на їхню швидку загибель, відправили на найбільш небезпечну ділянку фронту. Для виявлення та нейтралізації ініціаторів відмови від участі у війні у відділі фсб 58-ї загальновійськової армії вирішили наповнити підрозділи 70-го полку своїми позаштатними агентами та інформаторами», – йдеться у повідомленні.

У розвідці запевнили, що всіх воєнних злочинців буде викрито та за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus