USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

«Олімпійські грації»: у Луцьку змагаються юні гімнастки

9 Жовтня 2022 08:07
На Волині 8 жовтня стартував дводенний дитячий фестиваль з художньої гімнастики. Свято спорту та краси організували за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України у Волинській області.

Про це повідомили на сторінці організації у Фейсбуці.

Від імені голови відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, голови Волинської обласної ради Григорія Недапада учасників фестивалю привітав його перший заступник у відділенні НОК України у Волинській області, депутат Волинської обласної ради Віктор Галан-Влащук.

Учасниками спортивного свята стали 17 команд з чотирьох областей України. Загалом прибуло понад три сотні юних гімнасток, які змагатимуться за програмами майстра спорту та кандидата в майстри спорту дорослого й молодших розрядів.
У рамках змагань також збиратимуть кошти на потреби воїнів Збройних сил України.

Віктор Галан-Влащук висловив подяку керівництву федерації гімнастики Волині та федерації художньої гімнастики міста Луцька, які долучились до організації та проведення змагань. Юним спортсменкам він побажав вдалих виступів та перемог і на всеукраїнських змаганнях, і на міжнародній арені.
«Сьогодні дуже важливо, аби українські спортсмени гідно боролися на спортивному фронті. Вітчизняна школа художньої гімнастики є однією з найкращих у світі. Тому я переконаний, що ці юні олімпійські грації неодмінно зроблять свій вклад у золоту скарбничку спортивних здобутків нашої держави, а Гімн України ще неодноразово звучатиме на їхню честь на найбільш престижних європейських та світових змаганнях», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus