USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Онкологи пояснили, як хвороба Путіна вплинула на його рішення піти війною на Україну

17 Травня 2022 11:10
Онкологи продовжують стверджувати, що зовнішній вигляд російського президента Володимира Путіна свідчить про те, що він справді хворий на рак.

На сайті Mirror вийшла свіжа стаття, в якій йдеться про те, що Путін міг розпочати війну в Україні через те, що має справу з когнітивними порушеннями, пов'язаними з онкологічною недугою. Тобто він сам не розуміє, що робить, пише ТСН.

Раніше публікувалося безліч матеріалів про те, що Путін хворий на рак, а нині з'явилися і перші подробиці його майбутньої операції. Президент також проходить курс хіміотерапії та лікування стероїдами, цим пояснюється його набряклий зовнішній вигляд та посмикування руками та ногами.

Зазвичай пацієнти з когнітивними порушеннями, пов'язаними з раком, можуть втрачати фокус уваги і важко запам'ятовувати прості речі. Цей стан також може спонукати ухвалювати шалені рішення, не продумуючи їх ґрунтовно.

"Дехто відчуває легкі симптоми, має незграбний вигляд, забуває місця, імена або людей, але в інших когнітивні порушення можуть серйозно вплинути на виконавчі функції, як-от складання планів на майбутнє, багатозадачність і роздуми про наслідки, перш ніж робити щось серйозне. Це також може призвести до набагато коротшої тривалості концентрації уваги та втрати уваги до завдань, особливо якщо вам доводиться мати справу з багатьма речами одночасно і ви несете певну відповідальність", – каже онколог.

Читати ще: Путін серйозно хворий на рак, а в РФ уже почався переворот, – глава української розвідки

Набрякле обличчя Путіна, ймовірно, вказує на затримку води, спричинену стероїдами та хіміотерапевтичними препаратами. Помітно, що він не може чітко зосередитися, бореться за рівновагу і, здається, втрачає фокус, що свідчить про хіміотерапію головного мозку.

До речі, це було помітно під час зустрічі Путіна з президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном у рамках саміту ОДКБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus