USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Опалення за жовтень: особливості нарахування для лучан

10 Листопада 2017 12:14
Нарахування плати за послугу з централізованого опалення за жовтень 2017 року мешканцям житлових будинків без засобів обліку теплової енергії буде проведене з дня фактичної подачі послуги на будинок, відповідно до оформлених двосторонніх актів про пуск теплоносія, які складаються за участю представників балансоутримувача та теплопостачальної організації, інформує прес-служба ДКП «Луцьктепло».

На цей час підприємству повернуті підписані балансоутримувачами 35 % актів. Тому по житлових будинках, по яких відсутні акти пуску теплоносія, з метою забезпечення найбільш вразливих верств населення правом на пільгу та субсидію, нарахування плати за послугу з централізованого опалення за жовтень 2017 року буде проведене по тарифу, розрахованому за умови подачі теплоносія 23.10.17, а саме по 6,56 грн за 1 кв.м.

Після отримання від балансоутримувачів актів ДКП «Луцьктепло» проведе перерахунок розміру плати за жовтень з врахуванням фактичної дати подачі теплоносія і фактичної температури зовнішнього повітря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus