USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Опіки обличчя і кінцівок: на Волині в пожежах постраждали дві людини

2 Серпня 2021 13:17
Учора, 1 серпня, на Волині в пожежах постраждали дві особи.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

1 серпня о 09:50 на вул. Підлісна, що у с. Смолярі Старовижівської СГ Ковельського району виникла пожежа в дерев’яній господарській будівлі. На гасіння пожежі виїжджали рятувальники 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка та МПО Дубечне.

Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальних печей.

Під час пожежі отримав термічні опіки обличчя 1-2 ступеня і лівого передпліччя власник Ростислав Ч. 1971 р. н., госпіталізований до місцевої лікарні.

1 серпня о 17:48 в с. Карпилівка Сошичненської СГ Камінь-Каширського району на вул. Незалежності виникла пожежа в гаражі з піноблоків.

Її приборкали рятувальники 8-ї ДПРЧ м. Каменя-Каширського,яким допомагали працівники місцевої пожежної охорони села Сошично та воєнізованої пожежної охорони державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство».

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Під час гасіння пожежі отримав термічні опіки верхньої кінцівки руки Леонід Ш. 1999 р. н.

1 серпня о 00:20 в м. Горохів Луцького району на вул. Шевченка виникла пожежа в цегляному магазині. Ліквідувати пожежу прибули рятувальники 9-ї ДПРЧ м. Горохів ГУ ДСНС у Волинській області.

Причина пожежі – підпал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus