USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Оплата е-квитком та захисні маски: у Луцьку перевіряють пасажирів маршруток

2 Жовтня 2020 11:46
У Луцьку розпочали інспекцію громадського транспорту, зокрема, перевіряють, чи усі пасажири оплачують проїзд електронним квитком та носять захисні маски.

У п’ятницю, 2 жовтня 26 представників перевізників Луцька працюють на трьох зупинках громадського транспорту у центрі: біля ЦУМу, готелю «Україна» та поруч із департаментом соціальної політики. Спільно з ними на зупинках перебуває керівний склад міського управління транспорту, пише Конкурент.

Перевіряють роботу системи «Сіті кард»: чи платять лучани за проїзд електронним квитком, чи взагалі мають електронний квиток та чи дотримуються карантинних заходів безпеки.
Від ранку водії маршруток просять пасажирів одягати маски та намагаються не пускати у салони тих, хто без квитка. Все тому, що інспектори на зупинках у центрі за допомогою спеціальних сканерів визначають, чи користувалася людина електронним квитком у цій поїздці. Контролюють, до всього, і людей, що стоять на зупинках. У них інспектори перевіряють наявність електронного квитка. Якщо такого нема, людину скеровують оформити його у найближчий пункт продажу.
До слова, перевірка не була спонтанною. Напередодні у міській раді попередили лучан та перевізників про контроль.

Начальник управління транспорту Луцькради Володимир Степанов пояснює, що це «пілотна» інспекція. І її метою є не зловити і оштрафувати когось, а попередити лучан, що відсьогодні місто перевірятиме пасажирів. Також таким чином хочуть популяризувати нову систему оплати проїзду у Луцьку.
Як повідомили на сайті Луцькради, під час перевірки вже було зафіксовано численні порушення зі сторони пасажирів, які оплачували проїзд готівкою, а не за допомогою електронного квитка. З усіма порушниками проведено профілактичні бесіди та проінформовано про відповідальність за недотримання умов користування громадським транспортом. Окрім того, ведеться контроль за дотриманням правил карантину і маскового режиму у громадському транспорті міста.
Такі перевірки продовжаться і надалі на різних маршрутах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Олександр Показати IP 2 Жовтня 2020 12:04
Мати рідна, який брєд... Вони людей на зупинках перевіряють і кудись скеровують (за яким правом???)... А як же приміські автобуси, які не мають валідаторів, а їздять Луцьком? Ківерцівські. до прикладу. А головне: при чому тут люди????????????? Якби шофери не брали за проїзд готівкою, то ніхто б і не платив. А так... Як не крути, а людина ЗАПЛАТИЛА. Від податків ухилився підприємець - їх і штрафуйте, їх і перевіряйте. І тоді - вмить зникне готівка. А поки шофери її братимуть - вона існуватиме
Лучанин до Олександр Показати IP 2 Жовтня 2020 15:02
Аргументація повного д*біла
Олег Показати IP 2 Жовтня 2020 12:05
Правильно! Так і треба! Тільки частіше, ніж зараз! Бо як мінімум на кожному маршруті є 2-3 "безсмертних", якім пофігу маска, та 10-15 тих, хто платить готівкою! Ну це ж елементарні прнавила. Невже так важко їх дотримуватись? Людей же не змушують кожного дня для захисту від коронавірусу робити клізму... Просто маска, і просто на ніс!
Олегу до Олег Показати IP 3 Жовтня 2020 09:32
Ще змусять і клізму робити... І ви її робитимете
1 Показати IP 2 Жовтня 2020 12:05
і правильно! Ще би штрафували тих, хто без масок.. а то кашляють, смаркають і їм пофіг на всіх інших
Vitalii до 1 Показати IP 3 Жовтня 2020 21:13
Раніше як кашляли і шмаркали то було в нормі. А зараз позасирались всі.? Страшно смерті-матушки? Да повмираємо всі коли прийде час, а от якщо є голова на плечах то пора зрозуміти що маски лише шкодять!!! І якщо конституційний суд визнав карантин не законним то і оцей цирк є протизаконним! А ви і далі підтримуйте тих хто вас потім буде нагинати до кінця життя. Удачі.
марина Показати IP 2 Жовтня 2020 12:08
та невже!!!!!!!!1 накінець , контролери і не беруть без маски, квитка,ха-ха-ха , о які всі прид*рки, хіба може бути щось добре в цій країні?????
полішук Показати IP 2 Жовтня 2020 12:27
От і в нас, нарешті, цивілізація є.
qwe Показати IP 2 Жовтня 2020 13:03
А чи зможе контролер перевірити мою оплату електронним квитком, якщо я оплатив з телефону через додаток і після цього він в мене розрядився? Я зможу довести свою оплату через камери відеоспостереження та моніторчик у водія?
Лучанин до qwe Показати IP 2 Жовтня 2020 15:15
Купи павербанк і не плач
qwe до Лучанин Показати IP 2 Жовтня 2020 17:26
так. можна і павербанк купити, але мене цікавить чи без нього можна обійтися.
Правильно Показати IP 2 Жовтня 2020 15:39
Бо вже задрали - той того не хоче, той того не буде, комусь те не до вподоби іншому ще щось , вже бардак такий розвели, що триндець. Анархія і хаос повний, а не демократія, як вважають незадоволені і «несогласниє» вічно всім і з всім.
Земляк Показати IP 2 Жовтня 2020 16:08
В тролейбусах усі з картками, в маршрутках анархія. Готівка 30-40%%. Адекватно оцінити потік пасажирів, прибутки водіїв та фірми перевізника неможливо.
Руслан Показати IP 2 Жовтня 2020 16:37
Це напевно одноразова акція по перевірці. Їду в маршрутці номер 12 час 16:30 02/10/2020 готівку водій бере з радістью, тримаючи на по готові пачку для видачі здачі. Про карантин то вже і мови нема. Ніхто не виконує нічого, АНАРХІЯ.
Експерт Показати IP 2 Жовтня 2020 17:37
Бабуль шкода, пенсія мізерна, а тут ще гроші плати за фігню на яку ще треба бабла кучу покласти, бо поповнити майже не має де
Лучанка Показати IP 2 Жовтня 2020 19:36
Ну взагалі якби бабулькам держава дала безкоштовний квиток пенсійний. Вже якщо загублять,то так,або виходити в служби,щоб відновити,або купити новий за гроші. І яка різниця картку поповнити чи водієві заплатити????Мізерна пенсія що так,що так
Святослав Заремба Показати IP 2 Жовтня 2020 21:17
Називайте речі своїми іменами - не популяризувати а тероризувати населення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus