USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Опозиція у Києві побилася з Беркутом.ВІДЕО

24 Серпня 2011 18:02
Спецпідрозділи міліції перешкодили опозиції в День Незалежності здійснити мирну ходу на вулицю Банкову до адміністрації президента.

Після того, як в парку Шевченка закінчився мітинг опозиції перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов закликав мітингувальників рушити "потужною колоною" до адміністрації президента, - пише УП.

"Мирною ходою підемо до адміністрації президента, щоб вручити їм резолюцію мітингу. І вони збирали валізи", - сказав він.

Однак міліція повністю перекрила рух вулицею Володимирською у напрямку вулиці Богдана Хмельницького.

Учасники ходи прорвали перше коло міліції, але за ним вулиця була перегороджена металевими щитами, за якими вишикувались бійці спецпідрозділів у металевих шоломах та спецодязі.

З боку вулиці Прорізної під'їхало чотири міліцейські автозаки, які зупинилися посеред вулиці Володимирської, створюючи додаткову перешкоду.

Після невдалих спроб прорвати міліцейський кордон опозиційна хода зупинилася біля нього.

Народні депутати лідери опозиції вирішили не проривати міліцейський кордон, а прийти невеликими групами на концерт, який організовує влада на Майдані Незалежності.

"Прийдемо на Майдан з нашим прапорами, з нашими гаслами "Свободу політв’язням". І допоможемо їм святкувати під попсу", - сказав Турчинов.

Стало відомо, що на сусідніх з Майданом Незалежності вулицях, стоїть близько 50 автобусів з бійцями внутрішніх військ МВС та спецпідрозділу "Беркут".

Автобуси припарковані на узбіччі проїжджої частини вулиць Михайлівська, Трьохсвятительська, Інститутська, передає УНІАН.

Нагадаємо, напередодні суд заборонив опозиції проводити масові акції у будь-яких місцях Києва, крім парку імені Тараса Шевченка.

Опозиції навіть не чути через святковий концерт

Станом на 18:00 близько 200 прихильників опозиції продовжують проводити мітинг під час концерту на Майдані Незалежності у Києві.

Вони стоять в оточенні близько 30 бійців спецпідрозділу міліції "Беркут" і спілкуються практично один з одним, оскільки почути промовців неможливо через виступи артистів, передає УНІАН.

Представники опозиції тримають державні прапори, прапори партії "Батьківщина", Конгресу українських націоналістів, партій "Реформи і порядок", "Народна Самооборона".

Також учасники заходу тримають плакати з написами: "Юля, ми з тобою!", "Президенту – імпічмент".

Близько 19:00 прихильники опозиційної партії "Батьківщина" покинули Майдан Незалежності і пішли по Хрещатику в бік Бессарабської площі.

Перед тим, як покинути Майдан, прихильники "Батьківщини" розгорнули в натовпі перед сценою великий національний прапор.

Близько 200 прихильників опозиції прийшли в наметове містечко, розташоване біля Печерського районного суду Києва, де проходять засідання щодо "газової справи" екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Вони провели символічний мітинг біля наметового містечка і розійшлися до четверга, 25 серпня, як відомо в цей день відбудеться чергове засідання у справі Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Viktor van de Cler Показати IP 24 Серпня 2011 23:19
ЗЕК НЕ МОЖЕ БУТИ ПРЕЗИДЕНТОМ!!!! Спасибі мешканцям Донбаса... До влади прийшла мафія, яка застосує будь-які ресурси аби народ не організував повстання.... Давайте боротися!!!
.... до Viktor van de Cler Показати IP 25 Серпня 2011 13:26
от через таких йолопів як ти і відбуваються громадянські війни
.... до Viktor van de Cler Показати IP 25 Серпня 2011 13:26
от через таких йолопів як ти і відбуваються громадянські війни
Metaller Показати IP 25 Серпня 2011 12:57
за що боротись?
Олег Савчук до Metaller Показати IP 26 Серпня 2011 17:57
За майбутнє твоє, та твоїх дітей. За життя замість виживання.
Олег Савчук до Metaller Показати IP 26 Серпня 2011 19:09
За майбутнє твоє, та твоїх дітей. За життя замість виживання.
Exaboto до Олег Савчук Показати IP 27 Серпня 2011 08:36
ви вважаєте що Юлька це наше майбетнє?
Анатолій Котлюк Показати IP 26 Серпня 2011 19:33
та то хіба бійка... то так два рази пихнули і вже бійка... бійки ще будуть. влада доводить все до цього. СЬогодні Юлька, а завтра всі інакомислячі за неї підуть
митя Показати IP 4 Липня 2012 15:13
як нєма грошей на вибори то треба голу с...ку прикрити тягнибоку та іншим печерним убогим "обранцям" хоч ось такими заходами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus