USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Оприлюднено відео допиту військового, який погрожував підірвати міст у Києві

19 Вересня 2019 17:12
Правоохоронці оприлюднили відео допиту ветерана ООС на Донбасі Олексія Белька, який 18 вересня погрожував його підірвати міст Метро в Києві.

Ролик із його свідченнями опублікував на своїй сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Це правда... кожна людина має нести відповідальність за свої вчинки... Затриманий вчора на мосту у Києві «мінер» ексстарший сержант Олексій Белько зробив дурні дії, перебуваючи під дією наркотиків... Але, послухавши і зрозумівши його історію, хочу сказати – це і наша з вами відповідальність теж... Хочу, щоб з’явився шанс у цієї людини! Шанс почати заново і «жити нормальним життям» як він каже... Ми допоможемо йому пройти курс реабілітації від наркотиків і знайти себе заново», – написав глава МВС у коментарі до відео.
Як повідомлялося, Олексій Белько 18 вересня погрожував підірвати міст Метро в Києві. За словами очевидців, чоловік був озброєний автоматом. У місті було розпочато спецоперацію по його затриманню, в якій були задіяні бійці спецназу КОРД з бронетехнікою.

У підсумку його було затримано спецпризначенцями без опору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Вересня 2019 18:20
Постановка. Була б операція, не було б кому фільмувати. Кіношники на менше камер знімають.
Висновок Показати IP 19 Вересня 2019 22:17
Понять, простить и наградить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus