USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оприлюднили відео затримання Саакашвілі в Грузії

1 Жовтня 2021 20:50
Колишнього президента Грузії і голову Виконавчого комітету реформ України Міхеїла Саакашвілі, якого на території країни 1 жовтня затримали грузинські правоохоронці, уже доставили до пенітенціарної установи.

Відео із затримання експрезидента Грузії та українського політика публікує місцевий телеканал TV Pirveli, передає ТСН.

Раніше про затримання Саакашвілі повідомив на брифінгу прем’єр-міністр країни Іраклій Гарібашвілі. Він не розголошував подробиць затримання, а лише висловив подяку главі МВС Вахтангу Гомелаурі і керівнику СДБ Григола Лілуашвілі.

Гарібашвілі також сказав, що «було вибрано такий час і місце, щоб чинники, які перешкоджали б затриманню, були мінімальні».

Політик не був на батьківщині вісім років, а нинішній приїзд до Грузії зумовлений виборами до місцевих органів влади, які відбудуться у суботу, 2 жовтня, і в яких бере участь у партія колишнього президента. Своє рішення Саакашвілі пояснив тим, що він «хоче захищати волевиявлення громадян» і «разом взяти участь у порятунку» країни.

Тим часом у Грузії заочними вироками суду колишнього президента засуджено до тюремного ув’язнення.
Вранці 1 жовтня Саакашвілі повідомив, що він прилетів до міста Батумі. Проте правоохоронці заявляли, що він офіційно не перетинав державний кордон і переконували, що він перебуває в Україні у місті Трускавець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2021 21:01
Это ж насколько Саакашвили разочаровался в Зеленском, что решил отправиться прямиком в грузинскую тюрьму. Что уж о нас говорить.
Карлсон Показати IP 1 Жовтня 2021 21:22
На даху я, на даху я!!!
Народна прокуратура Показати IP 2 Жовтня 2021 10:12
От грузини і дали оцінку його видатним реформам, на відміну від тупих українців, котрі робили з цього пройдисвіта мессію
Анонім до Народна прокуратура Показати IP 2 Жовтня 2021 12:36
А ти почитай історію,хоча б з 2005 року,тільки не новини,а історію і зрозумієш що до чого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus