USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Орендар ділянки, де була нелегальна автостоянка, судиться за поновлення оренди

17 Жовтня 2018 12:14
Підприємство, яке використовувало ділянку на проспекті Соборності не для будівництва, а як незаконну автостоянку, намагається поновити договір оренди у господарському суді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 17 жовтня.

Зокрема, при розляді переліку проблемних ділянок озвучили питання щодо земельної ділянки на проспекті Соборності, 34а, де діяла нелегальна автостоянка.

Як розповів голова комісії Олександр Козлюк, ділянку суб’єкт господарювання, ПП «Луцька будівельна компанія», розчистила, закрила автостоянку та прибрала охорону. Зараз там нічого не відбувається. Цю землю вже понад 6-7 років не використовують за цільовим призначенням. На ділянці орендар навів лад після протоколів, які складали муніципали. ПП «ЛБК» звернулося до Господарського суду Волинської області з позовом щодо поновлення договору оренди. Отже, розгляд проекту рішення вирішили відкласти до рішення суду.

Нагадаємо, у червні під час сесії міськради депутати не підтримали проект рішення про поновлення договору оренди землі ПП «ЛБК» для будівництва та обслуговування торгово-офісного комплексу на проспекті Соборності, 34-а (площею 0,2678 гектара).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus