USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Організатори «Бандерштату» повідомили, яким цьогоріч буде фестиваль

30 Червня 2020 21:35
Фестиваль українського духу «Бандерштат-2020» цьогоріч відбудеться. Проте через пандемію коронавірусу та карантинні обмеження патріотичне дійство пройде у новому форматі.

Як повідомили у пресслужбі фестивалю, захід заплановано на 7-9 серпня.

"Бандерштат на зв'язку! 7-9 серпня відбудеться найбільш діджиталізований Бандерштат за усі 14 років проведення фесту! Побачимося на цифрових платформах у безпечному онлайн-форматі. Таким чином ми продовжуємо багаторічні фестивальні традиції, а також не зраджуємо цінностям Бандерштату", – йдеться в повідомленні.

Онлайн-фестивальникам обіцяють: насичену музичну програму, гутірки з лідерами думок, перегляд українського кіно, цікавий контент для дітей, спільні спортивні активності, вікторини, патріотичний флешмоб, новий мобільний додаток фесту, подарунок Луцьку.

Також організатори зазначають, що фестиваль буде у вільному доступі і відбудеться за підтримки Українського культурного фонду.

"Ми сподіваємося, що ви підтримаєте наше надважке рішення. Із зрозумілих причин ми не можемо наражати на ризик таку кількість людей, проводячи захід у традиційному форматі. Щодо квитків: звичайно, усі вони дійсні на 2021 рік. Наступного літа ми зустрінемося 6-8 серпня. Про механізм повернення квитків ми повідомимо додатково, але, за можливості, просимо підтримати улюблений фест і зберегти квиток до наступного літа. Інвестиції в майбутнє – завжди гарна ідея", – наголошує команда фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus