USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Осіпов має «шанс» бути виключеним з «Батьківщини»

11 Січня 2013 17:31
Депутата Луцької міськради із фракції «Батьківщина» Андрія Осіпова можуть виключити із партії Тимошенко. Скарга на депутата вже лягла на стіл партійному керівництву в Києві.

Про це повідомив власкор IA ZIK.

Так, до центрального керівництва партії надійшла скарга на депутата Андрія Осіпова. «Його вже найближчим часом можуть виключити із партії», – заявили у міськраді. Мовляв, Осіпов «засвітився» під час виборів «там, де не треба».

Водночас, опальний депутат у розмові з IA ZIK підтвердив, що на нього наскаржилися до Києва. «Відносно мене виконувач обов’язків голови облорганізації «Батьківщини» Григорій Пустовіт подав скаргу. Він фактично прирівнює мене до зрадників інтересів партії. Зрадою він вважає те, що я не прийшов на сесію, де розглядали питання про його перебування на посаді секретаря Луцької міськради», – зазначив Осіпов.

На його думку, тут є певне перекручення фактів. «Моя відсутність на сесії не може свідчити про мою позицію», – каже депутат. Мовляв, на сесію він не зміг приїхати через снігові замети на дорогах, адже перебував не в Луцьку, а в селі Тростянка Рожищенського району.

«Я певен, якщо цю скаргу будуть розглядати об’єктивно, я зможу пояснити свої дії та відстояти власні інтереси», – стверджує Андрій Осіпов.
Своєю чергою, секретар Луцької міськради, виконувач обов’язків голови обласного осередку «Батьківщини» Григорій Пустовіт заявив, що ніякої скарги на Осіпова партійному керівництву не писав. «Вперше про це чую», – зазначив він.

Інше джерело IA ZIK у «Батьківщині» стверджує, що скаргу на Осіпова таки написали, хоча автором де-юре нібито є таки не Пустовіт. «У Пустовіта – конфлікт з Осіповим, тож він не заперечував проти скарги. А Осіпов сам забагато скарг писав на колег із фракції, тож зараз «найшла коса на камінь», – стверджує співрозмрвник.

Нагадаємо, найближчим часом має відбутися конференція волинської «Батьківщини», де обиратимуть голову облосередку партії. Серед претендентів на цю посаду – і секретар міськради Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Чеширский Кот Показати IP 11 Січня 2013 17:58
«Його вже найближчим часом можуть виключити із партії», – заявили у міськраді. - При чем здесь "міськрада"? Какое отношение она имеет к партии "Батьківщина", что делать такие заявления?
тиць-здиць Показати IP 11 Січня 2013 18:16
В даному випадку писати слід: "Осіпов має щастя бути виключеним з «Батьківщини»" Без зайвих лапок.
дтп Показати IP 11 Січня 2013 19:30
Хай розкажуть як біля Зосі готові влупили жигуля.почали грузити людей що вони адвокати та гроші пострадавші з них все рівно не візьмуть а ще депутати.призвані захищати людей а такі осіпови над ними знущаються
співчуваю Показати IP 11 Січня 2013 19:37
Шкода Осіпова. Позбудеться шматка хліба, іноді з маслом.
Конрад Карлович Міхєльсон Показати IP 12 Січня 2013 01:44
гнати паразіта в сібірь)
партійний блядун Показати IP 12 Січня 2013 09:14
Колись з компартії виключали тільки за бляцтво. Жінки ходили за своїх блядунів по партійних організаціях, скаржились і таким чином їх приструнювали. Навіть ходила говірка: італійка тримає чоловіка чарівним голосом, француженка - грацією, а українка - парторганізацією. А зараз за все виключають. Навіть за якісь підозри за звязок з контреволюцією. Як у 37-мому. Бо, бачите, засвітився, там де не треба. Не в тому туалеті попісяв.
Massimo Показати IP 12 Січня 2013 11:08
А я поважаю Осіпова. Чи не єдиний депутат серед тих кло-ів, який своєю роботою дійсно приносить користь Батьківщині.
)))))) до Massimo Показати IP 12 Січня 2013 16:38
А Батьківщина про цю користь в курсі?
Анатолій Стасюк до )))))) Показати IP 12 Січня 2013 22:00
Якщо Батьківщина незнає про справи якими займаються її депутати, це вже проблема партії. Здається активної позиції депутата-бютівця Осіпова важко не помітити. До його дій можна відноситись по різному, але користь для тих же педагогів і медиків від його роботи це беззаперечний факт. Мені здається, що Пустовіт і ко цькують Осіпова через те, що розуміють власну безініціативність, безпорадність, продажність, заздрісність, халуйство. Переконаний, що Осіпов так просто не здастся, поп'є крові. Одним словом буде цікава бійка. Займаємо місця в перших рядах і насолоджуємось процесом.
БЮТівець Показати IP 13 Січня 2013 16:09
А Пустовіт вже пішов у віруюючі чи тільки пообіцяв? Бо зараз в батьківщині без благословення пастора нема що роботи. Про*рали партію.
педагог Показати IP 13 Січня 2013 16:20
Тільки й усього, що по поп’є крові. Це у нього добре виходить. А Стасюку на останнє речення "Займаємо місця в перших рядах і насолоджуємось процесом", - скажу словами лауреата Нобелівської премії Генріка Сенкевича: «Хочеш крові - стань гнидою!». Добре, що іноді люди кажуть про себе правду. Сідай, гнида, в першому ряду, більше задоволення отримаєш.
ісса ндойє Показати IP 13 Січня 2013 16:25
Нехай пи*дує у свою Тростянку, и там лишається постійно - бик колгоспний ....звідки таке *МО тільки у Луцьку береться ...
Баннед Показати IP 14 Січня 2013 09:31
Своими делами он подтвердил, что он урод, гнать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus