USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Савченко: вихід з «Батьківщини» і відсутність перспектив

14 Грудня 2016 13:39
На думку окремих депутатів, нардепа Надію Савченко могли в Росії завербувати, чинячи тиск на родичів. Окрім того, стало відомо, що нардеп вийшла з Батьківщини, але досі залишається членом фракції. Хоча раніше повідомлялося, що Савченко заявила про початок самостійної політичної кар'єри. Проте, на думку окремих експертів, у неї, як у політика, немає перспектив.

Зрада інтересів

"Для мене особисто перебування з Савченко в одному комітеті буде вважатися зрадою національних інтересів України. Вона сьогодні - загроза нацбезпеці країни. Своєю алогічністю і діями вона вбиває українську державність. Якщо її виключать з фракції, то з'являється можливість позбавлення її депутатського мандата", - заявив депутат від Народного фронту Юрій Береза.

Також депутат звинуватив Савченко в роботі на російські спецслужби, - інформує Цензор. нет.

"Для Наді після всіх подій перебування в політиці можливо тільки в тому випадку, якщо вона пройде поліграф. Тому що я вважаю, що вона свого часу була завербована. Можливо, через родичів. Але вона на це повелася. Потім в певний момент подумала, що зможе грати свою гру, і все буде добре. Це підтверджує її лінія поведінки в суді, коли вона виходила в футболці з тризубом і показувала красномовні жести. Тобто, тоді починала працювати на імідж в світі своїх домовленостей з ФСБ. Порахувала, що їх теж обіграє. Але куратор цієї структури Медведчук. Він притиснув рідню і дав зрозуміти: "Надя, треба відпрацьовувати", - пояснив Береза.

До слова нагадаємо, нещодавно нардеп Надія Савченко під час переговорів у Мінську зустрічалась з ватажками так званих "ЛНР" та "ДНР". Цю інформацію підтвердила сама Савченко. Зустріч з ватажками є по суті зрадою Батьківщини. Таку думку висловив політолог Тарас Березовець у колонці для видання "Новое время".

Окрім того, нещодавно стало відомо, що народний депутат Надія Савченко вийшла зі складу партії Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина". Про це розповів її однопартієць Іван Крулько.

Вона вийшла з партії. Це сталося кілька тижнів тому, але ми не стали це розголошувати, – заявив нардеп.

Він додав, що наразі Савченко залишається членом фракції "Батьківщина", інформує канал 24.

Народний депутат цієї ж партії Олександра Кужель каже, що Савченко так вирішила більше місяця тому.

"Ми з цього не робимо піару. Вона вирішила, що вона хоче пройти свій власний шлях. Ну, це її право і це її особисте рішення. У нас нікого не тримають", – заявила Олександра Кужель.

Тим часом у партії Батьківщина заявляли, що розглядатимуть імовірне виключення Савченко з фракції.

«Савченко може планувати своє життя і свою політичну діяльність так, як вважає за потрібне. У неї з партією «Батьківщина» нічого спільного немає», - заявила Юлія Тимошенко.

До слова, Савченко заявляла про початок самостійної політичної кар'єри.

Тим часом, на думку експертів, Надія не зникне із медіа простору завдяки своїм скандальним вчинкам і заявам, які підхоплюються ЗМІ. Однак як у політика шансів у неї значно поменшало.

Таку думку у коментарі сайту "24" висловив голова правління Центру соціологічних та політологічних досліджень "Соціовимір" Сергій Таран.

Разом з тим, за його словами, перспектив у Савченко, як у політика, вже немає.

Як у політика у неї перспектив нема, а от як у політпровокатора – перспективи є. Щоб мати перспективу в українській політиці, потрібно мати електоральну базу. Тобто, потрібні люди, які за неї голосують, або готові віддавати голоси за ту партію, до якої вона увійде. Але український електорат дуже не любить, коли його міняють. Тобто, якщо політик орієнтувався спочатку на патріотичних виборців, а потім – на компромісних і лояльних до "руского міра", то от таких переходів український виборець не пробачає, – наголосив він.

Таран також додав, що дуже гарною ілюстрацією поганого впливу зміни електоральної бази є приклади таких політиків як Володимир Литвин чи Олександр Мороз.

"У Савченко, як у політика, нема перспектив. Тому що ті люди, які патріотично налаштовані, за неї вже не проголосують. І люди, які налаштовані лояльно до Росії, не мають підстав голосувати за Савченко, бо є проросійські політики, які мають набагато послідовнішу позицію. Тому як політик вона перспектив не має, а от як провокатор, як людина яка просуває у суспільстві відповідні тези – цілком", – підсумував політолог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
кекс Показати IP 14 Грудня 2016 13:46
При яких яйцях тут бляхер-береза! чия б корова мичала? Всю цю брехливу ВЗраду гнати потрібно сраною мітлою !
Ха Показати IP 14 Грудня 2016 14:03
Звільнили в Росії посадять в Україні . Справжня європейська дердава
Анонім Показати IP 14 Грудня 2016 14:38
коли вона такий чудовий військовий, то нехай шурує на фронт, війна ще не закінчилась. Для чого її визволяли? Щоб поповнити ряди політичних клоунів, їх і так достатньо. Свою клоунаду вона розпочала з перших хвилин звільнення, було противно дивитися на не адекватну поведінку "народного героя"
Патріот Показати IP 14 Грудня 2016 15:01
І медальку героя хай публічно відберуть у зрадниці!!!!
Сталевар Показати IP 14 Грудня 2016 15:19
Скажемо прямо ,що з неї політик як з х.... молоток ....
11 Показати IP 14 Грудня 2016 17:13
А що політики хороші ті хто краде собі в карман ті добрі політики . Вперед надія може щось в тебе вийде
лікар Показати IP 14 Грудня 2016 17:14
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus