USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Остання дорога додому: на Волині з почестями зустріли Героя Андрія Гурного

7 Грудня 2022 12:53
Рідні, близькі, друзі та небайдужі зібрались на світанку, щоб востаннє зустріти вдома загиблого на війні 27-річного військовослужбовця Андрія Гурного. Траурний кортеж з кількох десятків автомобілів вирушив із Цуманського перехрестя та у супроводі поліції проїхав вулицями рідного Андрієві Луцька.

У знак шани до полеглого героя чимало лучан ставали на коліна і схиляли голови, а водії зупинялись та виходили з автомобілів.

Новина про загибель Андрія стала для близьких шоком. Його пам’ятають як доброго, чуйного і справедливого хлопця, люблячого сина і брата, який ніколи не залишав у біді та приходив на допомогу.

Андрій Гурний став на захист України у жовтні 2022 року, служив на посаді оператора протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 3-ї аеромобільної роти 1-го аеромобільного батальйону. Загинув 3 грудня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка Сєверодонецького району Луганської області.

Завтра, 8 грудня, у Свято-Троїцькому кафедральному соборі об 11 годині відбудеться відспівування військовослужбовця.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Захисника. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus