USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Остання путь і спочинок: на Волинь привезли тіла чотирьох загиблих Воїнів

23 Червня 2022 16:04
На Волинь привезли тіла чотирьох Героїв, які загинули, захищаючи Україну від російських загарбників.

Сьогодні українські воїни здолали свій останній шлях додому. Рефрижератор із тілами полеглих захисників доставила волонтерка ГО «Військові капелани Волині» Тетяна Потоцька-Євчук.

Близько 10 години автомобіль місії «Вантаж-200» зустріли активісти ГО «Автомайдан».
Потому у супроводі поліції та небайдужих людей жалобний кортеж рушив Луцьком до обласного бюрo сyдово-мeдичної eкспертизи.

Серед загиблих: 50-річний військовий з Камінь-Каширського району Борис Марчик, 24-річний уродженець села Знамирівка Цуманської громади Олексій Піддубний, 41-річний житель села Почапи, що на Любомльщині, Андрій Давидюк та 33-річний Дмитро Дяченко (загинув 19 червня 2022 року).

Читати ще: Останній шлях додому. На Волинь доставили тіла трьох Героїв

Усього сьогодні привезли 11 загиблих захисників: тіло одного Героя доставили до Новоград-Волинського, ще шістьох полеглих бійців зі скорботою зустріла Рівненщина, а четверо знайдуть свій спочинок на Волині.

Війна триває і ціна перемоги – кров українських захисників. Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблих. Вічна пам’ять і слава! Герої не вмирають!

Вікторія СЕМЕНЮК
Борис Марчик
Борис Марчик
Андрій Давидюк
Андрій Давидюк
Олексій Піддубний
Олексій Піддубний
Прощання з Олексієм Піддубним у селі Підгайці Луцького району
Прощання з Олексієм Піддубним у селі Підгайці Луцького району
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus