USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Останній день на «Азовсталі» очима захисників Маріуполя

21 Травня 2022 21:56
Об’єднання BABYLON'13 опублікувало фільм-прощання, який зняв український боєць Дмитро Козацький із позивним Орест в останній день на розтрощеному заводі, – «Фортеця Маріуполь. Останній день на Азовсталі».

Дмитро – один з бійців полку «Азов», очолював пресслужбу та провів на меткомбінаті поруч із побратимами 84 дні.

На кадрах – металургійний комбінат зсередини, зруйнований російськими бомбами з неба, постійними обстрілами артилерії з землі та ракетами з моря. Покручені металеві прути, рейки, різні побиті виробничі конструкції, а в отворах розбомбленої промислової споруди видно небо.

«Останній день на «Азовсталі». Відео змонтоване BABYLON’13 на основі матеріалів, переданих Гарнізоном Маріуполяфільму», – написано внизу у титрах. А ще наголошено: «Ми всі у невідплатному боргу в наших Захисників Маріуполя. Їхні подвиг та героїзм не мають достатніх слів».

Читати ще: З’явилося відео евакуації важкопоранених бійців з «Азовсталі»

Нагадаємо, понад 80 днів українські захисники тримали оборону Маріуполя. 16 травня розпочалась евакуація українських захисників із заблокованого російськими загарбниками меткомбінату «Азовсталь». До медичного закладу у Новоазовськ евакуйовано більш як 50 важкопоранених бійців для надання медичної допомоги. Ще понад 200 осіб через гуманітарний коридор було доправлено в Оленівку. Для подальшого повернення їх додому буде здійснено процедуру обміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus