USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Отруїлись випарами і впали у колодязь: двоє працівників Нововолинського водоканалу – у реанімації

18 Травня 2021 14:02
Повідомили про стан постраждалих працівників Нововолинського водоканалу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

За його словами, двоє потерпілих відкрили люк каналізаційного колодязя та надихались випарами з нього. Внаслідок цього втратили свідомість та впали в колодязь.

Один постраждалий знаходиться у важкому стані, інший – у дуже важкому. Працівники водоканалу отримали відкриті черепно-мозкові травми та інші переломи.

Потерпілих госпіталізували у реанімацію Нововолинської лікарні.

Нагадаємо, сьогодні близько 11-ї години на очисних спорудах в Нововолинську трапився нещасний випадок: двоє працівників втратили свідомість і впали у 4-метровий колодязь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Травня 2021 16:33
Наряд-допуск хто підписував?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus