USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Втратили свідомість у 4-метровому колодязі: на очисних спорудах у Нововолинську – нещасний випадок

18 Травня 2021 13:10
18 травня у Нововолинську на очисних спорудах стався нещасний випадок.

Травмувалися два працівники Нововолинського водоканалу. Інформацію БУГу підтвердив директор підприємства Володимир Озімчук.

Постраждалих госпіталізували до Нововолинської міської лікарні.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП у Волинській області, дійсно до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що у Нововолинську на очисних спорудах травмувалося двоє працівників. Наразі їм надають медичну допомогу. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Як стало відомо згодом, подія трапилася близько 11:00. Як повідомили рятувальники, до підрозділу №5 ДПРЧ звернувся чоловік з проханням дістати двох працівників водоканалу з 4-метрового колодязя через втрату свідомості.

Особовий склад 5-ї ДПРЧ врятував потерпілих з колодязя за допомогою апаратів захисту органів дихання та аварійно-рятувального обладнання та транспортував до карети екстреної медичної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
valdis peish Показати IP 18 Травня 2021 14:03
Начальство на лаву підсудних болотні гази утворюються на дні любого колодязя - ями він без запаху і кольору людина просто засипає і смерть знаю тому що одного мого дядька поховали а другого ледве відкачали - полізли в люк біля колонкі на воду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus