USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Отримав ножем від батька, бо вступився за матір

4 Липня 2012 14:28
У Рожищенському районі батько, перебуваючи «під мухою», вдарив ножем у спину рідного сина, який вступився за матір.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Повідомлення про те, що на світанку до лікарні з проникаючим ножовим пораненням доставили 18-річного мешканця Рожищенського району, міліціонери отримали від медиків. Тож на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження хлопцеві напередодні заподіяв рідний батько.

Начальник слідчого відділення Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Сергій Сасовський розповів, що того дня 42-річний чоловік із товаришами добряче випив. Коли ввечері повернувся додому, почав з’ясовувати стосунки з дружиною (до речі, подружжя офіційно розлучене, але проживали разом із двома спільними дітьми). Між ними виник конфлікт. Про це дочка, яка була свідком сварки, телефоном повідомила братові.

Коли юнак прийшов додому, відразу вступився за матір. Між ним і батьком виникла суперечка, яка переросла у словесні образи і шарпанину. Коли конфлікт нібито вичерпав себе, нетверезий батько пішов у літню кухню, взяв ножа і, підбігши до сина ззаду, наніс йому три удари. Одне з поранень виявилося проникаючим.

Матір постраждалого викликала сільського фельдшера, який надав хлопцеві першу медичну допомогу. Після цього його госпіталізували до лікарні, де відразу прооперували.

Нині підозрюваного затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Рожищенського райвідділку. Проти чоловіка порушили карну справу за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тиць-здиць Показати IP 4 Липня 2012 14:40
Тарас Бульба рожищанський, мля...
Вєталь Показати IP 4 Липня 2012 17:33
вот що водка з людьми робить
анонімус Показати IP 5 Липня 2012 00:27
Як то було в рекламі? "..тобі сподобається"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus