USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Отримувачів субсидій візьмуть під особливий контроль

18 Березня 2018 07:00
Уряд ініціював створення єдиного реєстру отримувачів субсидій. Він дозволить зробити механізм отримання допомоги прозорим та контролювати ефективність виплат з держбюджету.

Про це повідомляє видання «Бізнес.юа»

У Міністерстві соцполітики наголосили, що єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій в Україні створять вперше. Доступ до нього матиме Мінсоцполітики та місцеві органи соціального захисту населення для призначення субсидій.

Реєстрація субсидіантів дозволить ефективно контролювати гроші, виділені з держбюджету на допомогу населенню в оплаті комунальних послуг. Також підвищити адресність допомоги та ефективність програми субсидій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 18 Березня 2018 08:28
спочатку ряд кукурікав, що підвищення вартості енергоносіїв буде компенсовано. потім цвірінькав, що буде компенсовувати субсидіями ДЛЯ ОКРЕМИХ КАТЕГОРІЙ. після того різко скоротив норми споживання, яких вистачає, щоб нагріти хіба що собачу буду, яку збудував колись гарант. тепер планує взагалі нічого не компенсовувати.
Анатоль_ Показати IP 18 Березня 2018 08:41
Начальству виднiше шо i як i почьом
Волин Показати IP 18 Березня 2018 11:42
В кого все чесно той не боїться а. Халявщиками треба вказат на іх місце

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus