USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Озеро на Волині віддають в оренду на 10 років

24 Вересня 2023 23:43
Земельну ділянку водного фонду, яка розташована за межами населених пунктів Турійської селищної ради Ковельського району, віддають у довгострокову оренду. Цільове призначення об’єкта – для рибогосподарських потреб.

Відповідний аукціон на електронному майданчику для торгів опублікувала Турійська селищна рада Ковельського району.

Як лот виставлено продаж права оренди (річної орендної плати) земельної ділянки водного фонду площею 9,8 гектара, яка розташована за межами населених пунктів Турійської селищної ради Ковельського району Волинської області.

Кадастровий номер – 0725586500:04:001:0519.

Категорія земель – землі водного фонду. Цільове призначення – для рибогосподарських потреб (КВЦПЗ 10.07). Земельна ділянка перебуває в комунальній власності.

Як вказано, на цій земельній ділянці розміщено озеро Кошляково (Срібниця) площею 5,6 гектара. Воно розташоване орієнтовно за кілометр на південь від селища Турійськ.

Стартова вартість річної орендної плати – 14 149 гривень.

Термін оренди – десять років.

Нагадаємо, Зимнівська громада віддавала в оренду ставок терміном на 20 років. Він розташований за межами села Зимне у Володимирському районі.

Павлівська сільська рада здавала в оренду ставок за межами села Риковичі, а Маневицька селищна рада – ставок у селі Костюхнівка.

Також ми писали, що Городищенська сільська рада віддавала в оренду ставок за межами села Шклинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга К. Показати IP 25 Вересня 2023 23:01
Відповідно до статті 13 Конституції України "Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus